Dit is Samen doen in Gulpen-Wittem, de website waar u terechtkunt met al uw vragen over meedoen, zelf doen, zorg en welzijn.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Gulpen-Wittem.

Onderdelen van de website

Deze website bestaat uit 2 onderdelen: informatieve teksten en een sociale kaart. De sociale kaart bestaat uit de gegevens van organisaties. Deze gegevens worden door de organisaties zelf ingevoerd en gecontroleerd.

De sociale kaart

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente heeft informatie beschikbaar gesteld in de sociale kaart G!DS. Die informatie is verwerkt in deze website.

Bibliotheek Gulpen-Wittem zorgt ervoor dat de informatie op deze website komt en wordt bijgehouden. Contact via e-mail.

De teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander, door partners van Elkander, of door medewerkers van de gemeente Gulpen-Wittem. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

Elkander beheert de teksten doorlopend. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd. Heeft u een opmerking over een van de teksten, dan kunt u dit doorgeven door op de knop 'Feedback' te klikken en het formulier in te vullen.

Teksten van de gemeente Gulpen-Wittem

Op deze website staat ook informatie die is geschreven en wordt onderhouden door de gemeente Gulpen-Wittem. De gemeente controleert deze informatie jaarlijks en voegt zo nodig nieuwe informatie toe.

Websiteleverancier

Elkander

Brink 7
7963 AA Ruinen
T: 050-2110950
W: www.elkander.nl
M: info@elkander.nl

Vergelijk hulpaanbod