Home
Professionals

Yvonne Verweij (29) heeft een scheiding achter de rug

Yvonne Verweij is een wat verlegen vrouw van 29. Ze heeft 2 dochters van 4 en 6 die nu allebei op de basisschool zitten.

Sinds een jaar woont Yvonne in de stad waar haar ouders wonen. Ze is vorig jaar gescheiden van Bram, die in hun oude huis is blijven wonen. Hij haalt zijn dochters om de week op vrijdagmiddag op en brengt hen op zondagmiddag weer bij Yvonne.

Yvonne voelde zich eerst ontheemd in deze voor haar vreemde stad, maar via de school van de meiden leerde ze al gauw mensen kennen. Haar oom Martin en tante Gina bleken ook bij haar in de buurt te wonen. Ze gaat af en toe bij hen op bezoek en dan leert oom Martin haar dochters dammen. Tante Gina heeft laatst een keer op de meiden gepast, toen Yvonne een afspraakje had en uit eten ging.

Yvonne doet vrijwilligerswerk op een zorgboerderij en dat vindt ze zo leuk, dat ze aan het uitzoeken is of ze een opleiding in de zorg kan gaan doen.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

YvonneVerweij.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult