Home
Professionals

Roelof Stegenga (66) is met pensioen en kan niet goed stilzitten

Roelof Stegenga (66 jaar) is 1,5 jaar geleden met pensioen gegaan. Hij heeft zijn hele leven in het basisonderwijs gewerkt, de laatste 12 jaar als directeur van een basisschool met 2 locaties.

Roelof kan niet goed stilzitten: het valt hem niet mee om de hele dag thuis te zijn. Gelukkig heeft hij veel hobby's. Zo gaat hij regelmatig met een paar vrienden een stuk van het Pieterpad lopen. Jammer genoeg kan zijn vrouw Annie niet meer mee. Haar knieën laten dat niet meer toe.

Roelof helpt zijn vrouw veel in het huishouden. Zo kookt hij tegenwoordig meestal. Hij is er heel handig in geworden en heeft zelfs een kookcursus gevolgd. Sindsdien heeft hij er een hobby bij. Laatst was hij een paar dagen naar Zuid-Limburg voor een reünie. Toen heeft hij gewoon een paar keer wat extra gekookt en ingevroren. Zo hoefde zijn vrouw niet van de honger om te komen.

Ondanks zijn huishoudelijke taken doet Roelof ook graag iets voor andere mensen. Hij is op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

RoelofStegenga.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult