Home
Professionals

Ricky Lilipaly (44) heeft zijn leven weer op de rit gekregen

Ricky Lilipaly is 44 jaar en werkt als klusjesman bij een zorginstelling. Hij heeft het niet getroffen in zijn jeugd. Zijn vader mishandelde zijn moeder en Ricky heeft als kind altijd tussen 2 vuren gezeten. Hij was een kwetsbaar kind en hij werd op zijn 8e uit huis geplaatst.

Ricky kwam in een pleeggezin terecht, waar hij het prettig vond. Maar in zijn puberteit kreeg hij verkeerde vrienden. Hij ging drugs gebruiken en maakte zijn middelbare school niet af. Uiteindelijk kwam hij op straat terecht en heeft een paar jaar gezworven.

Toen hij hoorde dat zijn moeder overleden was, knapte er iets bij Ricky. Met veel moeite wist hij uit het dal te komen: hij kreeg een uitkering en een flat, kickte af en haalde een diploma, met ondersteuning van zijn pleegouders. Ook heeft hij veel gehad aan zijn buurman, Yussim Nagazad.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

RickyLilipaly.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult