Home
Professionals

Martin van der Vaart (49) werkt minder door een longziekte

Martin van der Vaart is een broos ogende man van 49 jaar. Hij heeft een longaandoening, waardoor hij weinig energie heeft.

Martin is getrouwd met Gina en ze hebben een zoon van 23. Hun zoon heet Joris. Hij werkt sinds kort bij een olieboorplatform en is daar meestal 6 weken achter elkaar. In de weken dat Joris vrij is, komt hij wel vaak aanwaaien bij zijn ouders.

Martin heeft stevig gerookt totdat hij last kreeg van zijn longen. Hij is nu al jaren van het roken af, net als Gina. Zij werkt in een schoenenzaak en ze heeft veel hobby's, net als Martin. Al jaren gaan ze elke zomer naar Noord-Frankrijk vanwege de uit de hand gelopen hobby van Martin: hij wil zoveel mogelijk weten over de Eerste Wereldoorlog. Dus bezoeken ze samen musea en plekken waar de oorlog zich heeft afgespeeld. Ze logeren steeds in hetzelfde appartement in Verdun. De eigenaar is inmiddels een vriend van hen geworden.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

MartinvanderVaart.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult