Home
Professionals

Johanna Cornelissen (85) woont nog zelfstandig

Johanna Cornelissen is een pientere dame van 85 jaar. Ze woont nog zelfstandig in het huis waar haar kinderen Samuel en Isa zijn geboren. Haar man Teun overleed 9 jaar geleden.

Johanna Cornelissen heeft altijd veel voor andere mensen over gehad. Naast haar werk als bibliothecaresse hielp ze vluchtelingen en mensen die het moeilijk hadden. Toen de kinderen nog klein waren en het tegen kerst liep, haalde Johanna Cornelissen een jong stel met een baby in huis, die waren gevlucht uit het toenmalige Tsjecho-Slowakije. Het lukte pas na nieuwjaar om onderdak voor deze mensen te vinden, dus hadden ze die kerst logees. Johanna Cornelissen heeft nog jaren contact met hen gehouden.

Dat Johanna Cornelissen nu zelf hulpbehoevend is, vindt ze wel moeilijk te accepteren. Ze vindt dat ze nog volop in het leven staat. Ze geniet erg van het lezen van boeken, ook al kost het haar moeite om kleine letters te lezen.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

MevrouwCornelissen.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult