Home
Professionals

Irma Timmermans (39) heeft een zoon met autisme

Irma Timmermans is een alleenstaande moeder van 39. Na haar scheiding vond Irma het moeilijk haar leven weer op orde te krijgen. Daarnaast worstelde ze nogal met de opvoeding van haar zoon Frank. Uiteindelijk bleek hij een aan autisme spectrum stoornis te hebben, maar voordat ze daar achter was!

Haar zoon Frank is 8; hij vindt het moeilijk om met mensen om te gaan; hij zegt niets tegen mensen die hij niet goed kent. Verder heeft hij het erg moeilijk met veranderingen.

In die jaren na de scheiding kostte het Irma veel moeite haar financiën te regelen. Nu heeft ze met wat hulp haar administratie weer op orde.

Irma werkt in de keuken van een verpleeghuis. Daarnaast is ze vrijwilliger voor het Diabetesfonds, dat geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek naar diabetes. Ze was eerst collectant, maar ze wist meteen ook al zoveel collectanten te werven, dat ze haar vroegen om collecteleider te worden. En dat doet ze nu alweer een jaar of 3. Het is altijd druk in die maanden voor en na de collecte, maar het geeft heel veel voldoening dat ze weer zoveel mensen kan vinden die bereid zijn iets voor een goed doel te doen.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult