Home
Professionals

Gerard van Dam is al 89. Hij woont zelfstandig, met een beetje hulp.

Meneer van Dam Meneer van Dam

Gerard van Dam woont zelfstandig in een benedenhuis. Hij is vorige maand 89 geworden, dat was een groot feest. Zijn kinderen en kleinkinderen waren er allemaal. En een dag later kwamen er nog een paar vrienden. Jammer dat zijn vrouw het niet meer mee kan maken. Die is inmiddels al 3 jaar dood.

Gerard heeft zijn huisje goed op orde, ook al kost het hem moeite om de huishoudelijke klusjes allemaal te doen. Gelukkig waren zijn dochter en schoondochter er veel na de dood van zijn vrouw. Zij hebben hem geleerd hoe hij de klusjes het best kan doen. Wist hij veel dat je het aanrechtdoekje regelmatig moet wassen. Nu kan hij zelfs de was opvouwen en strijken. Dat had hij vroeger nooit gedaan. Stofzuigen en ramen lappen, dat gaat ook wel. En zijn dochter komt de ene week langs voor wat extra dingen, zoals het soppen van de keuken. En zijn schoondochter de andere week.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

MeneervanDam.JPG

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult