Home
Professionals

Erica Schaap (55) heeft diabetes en kan daardoor moeilijk lopen

Erica Schaap Erica Schaap

Erica Schaap (55 jaar) heeft diabetes en als gevolg daarvan een neurologische aandoening aan haar been, waardoor ze moeilijk loopt. Ze is een half jaar geleden in een benedenhuis komen wonen, zodat ze niet meer hoefde trap te lopen. En sinds kort doet ze samen met Irma haar wekelijkse boodschappen.

Erica is 20 jaar getrouwd geweest met Guus. Ze hebben geen kinderen gekregen. Guus is 12 jaar geleden plotseling overleden aan een hartstilstand; een verlies dat Erica met veel moeite een plekje heeft gegeven. Guus heeft haar een flink bedrag nagelaten en ze krijgt een nabestaandenuitkering.

Erica werkt als docent Nederlands op een scholengemeenschap, in deeltijd. Erica zit niet gauw bij de pakken neer. Ze wil uit het leven halen wat er in zit. Binnenkort neemt ze haar vader mee naar Aruba. Hij is daar in de jaren 50 als dienstplichtig militair gelegerd geweest en hij wil nog graag een keer terug.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

EricaSchaap.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult