Home
Professionals

Antoinet Verburg (52) verzorgt haar dementerende man

Antoinet Verburg is 52 jaar. Ze is getrouwd met Wim, een joviale man van 54 jaar. Antoinet en Wim hebben 2 kinderen, Paul en Hester.

2 jaar geleden werd geconstateerd dat Wim lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Antoinet maakte zich al enkele jaren zorgen en die zorgen werden steeds concreter.

Antoinet werkt als activiteitenbegeleider in een woonzorgcentrum. Wim werkt al bijna 2 jaar niet meer. Hij werkte als milieudeskundige op het provinciehuis, maar kon zijn werk niet meer doen.

Antoinet heeft veel verdriet gehad toen zij zich realiseerde dat Wim niet meer de partner kon zijn die hij was geweest. Hij wordt steeds afhankelijker van haar. Tot voor kort was het nog wel mogelijk om redelijk normale gesprekken met hem te hebben. Maar nu houdt hij dat niet meer vol. Wim zelf probeert er het beste van te maken. Hij scharrelt wat rond in huis als Antoinet aan het werk is.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

AntoinetVerburg.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult