Home
Professionals

Annie Stegenga (64) heeft versleten knieën.

Annie Stegenga is een vrouw van 64 met een fors postuur en een vrolijke lach op haar gezicht. Ze woont met haar man Roelof in een eengezinswoning in een middelgrote stad. Ze hebben 2 kinderen, die allebei inmiddels getrouwd zijn.

Hun zoon Peter woont in Zuid-Afrika met zijn Engelse vrouw. Hij werkt bij een internationale onderneming. Hun dochter Angelique woont in de Randstad met haar man Freek en hun beide dochters.

Annie heeft artrose gekregen in haar kniegewrichten, waardoor ze niet zo lang achter elkaar kan staan. Annie was altijd de spil die hun huishouden draaiend hield. Roelof was immers als directeur van een basisschool altijd aan het werk. Ze vond het best lastig om dingen aan Roelof over te laten, toen hij eenmaal thuis was. Hij deed de klusjes en het koken anders dan zij gewend was. Toen heeft ze zichzelf eens ernstig toegesproken dat ze niet zo raar moest doen. En dat ze blij mocht zijn dat haar man zoveel in de huishouding deed. Ze heeft geleerd om te accepteren dat ze zelf niet zoveel meer kan.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

AnnieStegenga.jpg

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult